Stilheden efter jul

Først og fremmest undskyld radiostilheden herfra. Der er måske en smule underligt at en juleblog ligger helt stille hen i December måned af alle måneder. Men jeg må nok indrømme, at vi blev en smule grebet af julestemningen og fik lidt for travlt med at hygge med ungerne. Men heldigvis har vi nu næsten et helt år til at indhente det tabte.

Først tænker jeg dog at skrive en smule om den næstekomne højtid, som jeg måske fejrer en smule mere end Carl – det er nemlig valentins dag. Sjovt nok er en af mine traditioner til valentinsdag en af de samme som til jul – nemlig småkagerne. Jeg laver nemlig nogle helt fantastiske småkager, hvis jeg selv skal sige det, der er ingefær, chili og lime i, hvilket giver et godt kick og lidt varme. Jeg laver dem dog hjerteformede og pynter dem med rød glasur her til valentins, man kan også bruge rød frugtfarve i dejen hvis man ikke er så glad for glasur. Jeg serverer også de bedste vafler for hele familien til morgenmad – de er jo hjerteformede. Heldigvis har jeg et dobbelt vaffeljern, så vi behøver ikke vente så lang tid på at de bliver færdige. Valentinshjerter

Jeg tænker at det er vigtigt at holde nogle dage specielle igennem hele året, dage hvor man lige sørger for at gøre lidt ekstra ud af hyggen og sørger for at samles som en familie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s